Gerealiseerde projecten:

Paardenmarkt 1 Voormalige RHBS. Gebouwd in 1867. Thans kantoor van Schenkeveld Advokaten B.V.
Appelsteeg 1 Woonhuis en atelier van de Alkmaarse Glazenier Roel Hildebrand. Gebouwd in 1887. Bijzonder aan het pand is de afgeronde hoek met kozijnen, ramen en gebogen glas. Het pand heeft diverse gevelstenen met o.a. een appelboom, verwijzend naar de appelmarkt die hier in vroeger tijden werd gehouden.
Luttik Oudorp 115 Winkel Grutterij fa. P.de Vries. Het pand loopt door naar het Fnidsen waar de winkel van de Vries is gevestigd.
Luttik Oudorp 100 Appartementencomplex de Korenbeurs. Gemeentelijk monument. De naam van het gebouw geeft een verwijzing naar de graanschepen die in vroeger tijden aanmeerden langs het Luttik Oudorp.
Costerstraat 24 Kunsthandel Wim de Boer
Oudegracht 214 t/m/ 220 Appartementencomplex voorheen onderdeel van de Meisjesschool aan de Laat en het Klooster dat gevestigd was aan de Oudegracht. De Kapel is ingericht als woning met atelierruimte.
Oudegracht 212 Achterzijde C & A
Oudegracht 180/182 Appartementen van de stichting Alckmaer voor Wonen. Pand is een zgn Drieruiter.
Molen van Piet Clarissenbuurt/Molen op het Bolwerk
Molen de Eendracht Bergerhof, Kruseman van Eltenweg
Langestraat 95-97 Stadhuis
Waagplein Gevels horecabedrijven Schapenbrug
Poortje Houttil Gerealiseerd in oktober 2006 Poortje Houttil
Keetgracht 1 Kantoor van Woningstichting van Alckmaer. De vroegere stadstimmerwerf. De eerste bebouwing dateert uit omstreeks 1600.
De Waagtoren Waagplein
Het Victoriabeeld Beeld in het Victoriapark. Het beeld dat ons doet herinneren aan de vrijheidsstrijd in 1573 tegen de Spanjaarden. Jaarlijks op 8 oktober wordt het Alkmaars ontzet gevierd met o.a. een kranslegging bij het Victoriabeeld.
De Grote Kerk aan de Kerkstraat, het Kerkplein, Koorstraat en Bagijnenstraat
St.Laurensstraat Het Hoge Huys

Mient 2 hoek Waagplein

Gerealiseerd in oktober 2010. Het pand heeft twee trapgevels en een traptorentje.
Het huis is gebouwd in de 17e eeuw.
Het pand heeft de naam "de Witte Roos" vroeger was hier een apotheek in gevestigd
Thans is hier gevestigd Dobla Store.
Mient 2
Langestraat 114 Huize De Dieu
Bierkade 10 het Kachelmuseum
Pieterstraat 16 Koning Willem III huis. In dit pand is gevestigd Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar.
Houttil 1

Biermuseum de Boom met het proeflokaal. Het Biermuseum is gevestigd in de voormalige bierbrouwerij de Boom. De aanlichting van het museum is gesponsord door Heineken Noord Holland Noord, de uitbater van het Proeflokaal de Boom en het Biergilde de Tempelier.

Kraanbuurt 2

't Binnenhuis van Zijl Woninginrichting

De naam Kraanbuurt verwijst naar de gevelsteen in het pand. Een hijskraan gebruikt voor het laden en lossen van de aangemeerde schepen.

Kapelsteeg 3

Tijdens de bouw van de Kapelkerk was de Laat nog water. De ingang van de kerk is daarom in de Kapelsteeg. Met de bouw werd begonnen omstreeks 1520. Uitbreiding van de kerk vond plaats in 1707. In 2004 heeft een grote renovatie plaatsgevonden.

Oudegracht 207 Woonhuis.
Oudegracht 273 Woonhuis.
Verdronkenoord 28 Kantoor van Lanschot Bankiers.
Hof van Sonoy In 1573 kocht Diederick van Sonoy het hof van de gemeente. Diederick had een grote rol gespeeld in de bevrijding van Alkmaar in dat jaar. Het poortje is eigendom van de Historische Vereniging Alkmaar. Het hof werd in 1743 een bejaardentehuis en verloor deze functie in de vorige eeuw. In het hof is gevestigd een restaurant, het Hof van Alkmaar. De toren is eveneens in gebruik bij het restaurant. Verder zijn er acht woningen in het hof te vinden.
Bruggen in de binnenstad Schapenbrug, Bathbrug, de Kuypersbrug, Dambrug, Platte Stenenbrug en de Gewelfde Stenenbrug, Brillesteegbrug, Ridderstraatbrug, Hofstraatbrug, Wagenaarsbrug, st.Annastraatbrug, de Werfbrug, de Eenhoornbrug.
Visbanken De Vismarkt was hier al in de 19e eeuw gevestigd. In de volksmond sprekt men over de Visbanken. Op het dak staan twee beelden, een visvrouw en een visser. De beelden zijn geretaureerd in 2004. Tot 1998 werd hier wekelijks een vismarkt gehouden.
Oudegracht 247 Huize Oort. Voormalig gemeentearchief. Thans Woonhuis.
Oudegracht 36

Team de Haas is een creatief bureau voor interne en externe communicatie. www.teamdehaas.nl

Het pand is gebouwd door fa. Meiboom, groothandel in bouwmaterialen.

Verdronkenoord 37 Rijksmonument. Woonhuis.
Bierkade 21 Woonhuis.
Bierkade 22 Gedeeltelijk monument. Woonhuis met bedrijfsruimte.
Koningsweg 78 Woonhuis.
Oudegracht 291 Oorspronkelijke woonhuis is door de stichting Alckmaer voor wonen verbouwd tot appartementen.
Oudegracht 45 - 91 Het Wildemanshofje. Het grootste hofje in Alkmaar. Het hof werd gebouwd in 1717 voor 24 bejaarde vrouwen. Boven het poortgebouw staat de Wildeman met naast zich twee oude dames die de doelgroep verbeelden. Links de ouderdom en rechts de armoede. Boven het poortgebouw is de regentenkamer. Aanlichting is gesponsord door Schot Groep Holding BV uit Alkmaar.
Nieuwlandbrug Na de sloop van de betonnen brug is in 2011 deze brug gebouwd. De Nieuwlandbrug is op 16 december 2011 feestelijk in gebruik gesteld. In februari 2012 is de brug aangelicht.
Huis van Achten Huis van Achten of Hofje van Nordingen. Gesticht in 1657, ingericht voor de huisvesting van oude mannen. De ingang is aan de Lombardsteeg. De Nieuwesloot werd pas in 1871 gedempt!
De aanlichting van het Huis van Achten is financieel mogelijk gemaakt door de Samenwerkende Ondernemers- verenigingen in Alkmaar. De aanlichting is op 12 november 2012 in gebruik gesteld.Persbericht
  Symbolische overdracht van de aanlichting door Piet Tros (r), namens de S.O.A. aan Piet Verhoeven (l), voorzitter van het college van regenten van het Huis van Achten door bemiddeling van Bob Heusy (m), voorzitter van de Samba.
Grand Hotel Alkmaar

In 2013 is de aanlichting van het Grand Hotel Alkmaar en Brasserie Zegels  aan de Gedempte Nieuwesloot 36 officieel in gebruik genomen.
Grand Hotel Alkmaar
Het pand is gebouwd in 1877 als Postkantoor en t.b.v. het Kadaster. In 2007 is het verbouwd tot binnenstad hotel. In 2013 is het hotel uitgebreid en heeft nu 42 kamers.
Het pand is gemeentelijk monument.
Het hotel is gelegen in het historisch centrum van de stad Alkmaar, in het kernwinkelgebied en op loopafstand van museum, bibliotheek en cultureel centrum.
Restaurant Zegels
Restaurant Zegels staat bekend om zijn uitstekende keuken.

Grand Hotel Alkmaar
De Boompoort en de Boompoortbrug

De Boompoort en de Boompoortbrug zijn aangelicht sinds september 2015. Het is een van de oude toegangswegen naar de stad Alkmaar.
De Poort is een replica van de orginele poort uit 1780.

Boompoort
De Laurentiuskerk Donderdag 17 december 2015 is de aanlichting van de Laurentiuskerk aan het Verdronkenoord in Alkmaar gerealiseerd.
Restaurant Fabers

Hoofdingaang is gelegen aan het Doelenveld geopend 10.00 - 16.00 Lunch 17.00 - 22.00 Diner

Woonhuis  
Woonhuis  
Standbeeld Truus Wijsmuller   Truus Wijsmuller